Ik wil mijn huis verkopen

Bel of mail ons voor een gratis waardebepaling

Een huis verkopen doe je niet elke dag, er komt heel wat bij kijken, zeker in de huidige tijd waarin de woningmarkt aan verandering onderhevig is. Onze deskundigheid en kennis van de woningmarkt zorgen ervoor dat u zeker bent van een succesvolle verkoop van uw huis. Dunning Makelaardij staat voor een pro-actieve houding, het nemen van initiatief en creativiteit in haar dienstverlening.

Het vaststellen van de juiste vraagprijs en optimaal presenteren van het huis met mooie foto’s en uitvoerige informatie zijn van wezenlijk belang. Het behalen van de hoogste prijs en zeer zeker ook het realiseren van de juiste aanvullende voorwaarden is cruciaal. Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn in onze dienstverlening de rode draad.

De eerste kennismaking

Als eerste maakt u kennis met één van onze makelaars en doen wij graag een eerste indruk op van uw huis. Deze eerste kennismaking is uiteraard vrijblijvend en voordat u uw huis daadwerkelijk te koop zet ontvangt u van ons een verkoopadvies. Vervolgens zijn er nog een aantal belangrijke stappen te nemen. Wat is de juiste vraagprijs? Moet ik nog veel verbeteren aan mijn huis voordat het verkocht kan worden? Wanneer is het beste moment op de verkoop op te starten?
Allemaal vragen die we zorgvuldig doornemen voordat we daadwerkelijk met de verkoop van uw huis beginnen.

Onze deskundigheid en kennis van de woningmarkt zorgen ervoor dat u zeker bent van een succesvolle verkoop van uw huis.

Standaard is bij onze dienstverlening een interieur en styling advies inbegrepen

Perfecte presentatie

Optimale foto’s van interieur en exterieur met een aansprekende en een uitnodigende tekst zijn essentieel. Standaard is bij onze dienstverlening een interieur en styling advies inbegrepen, zo weet u zeker dat er met een neutraal en kritisch oog naar de indeling, zichtlijnen en details wordt gekeken. Dit betekent overigens niet dat uw hele huis verbouwd dient te worden, we houden het voor u zo eenvoudig mogelijk.
Het styling advies wordt vaak op verzoek van de verkopers uitgebreid met een extra uitgebreide styling en het laten maken van de foto’s door onze professional.


Onze extra diensten

Om ervoor te zorgen dat u woning onder een zo groot mogelijk publiek zichtbaar wordt maken we uiteraard gebruik van funda.nl. Funda is sinds 2005 de best bezochte website in de categorie wonen en interieur. Uw huis wordt gepresenteerd op www.dunning.nl, hier kunnen geïnteresseerden alle belangrijke informatie vinden en direct een afspraak voor een bezichtiging inplannen. Daarbij maken we ook gebruik van de sociale media en kunt u uw eigen huis eenvoudig delen in uw netwerk om een nog grotere doelgroep bereiken.
Uiteraard wordt van uw huis een overzichtelijke brochure gemaakt die alle belangrijke informatie bevat. We plaatsen op verzoek een te koop tuinbord en zorgen voor een opvallende advertentie in een plaatselijke of regionale krant.

Het laten maken van de foto’s door onze professional.

Woningfilm

Met een professionele woningfilm worden zowel de omgeving als het huis fraai in beeld gebracht. Onze woningfilmpjes zijn boeiend en laten de kijker in korte tijd zoveel mogelijk zien, de filmpjes worden geproduceerd door een professioneel filmbedrijf en zijn te zien op dunning.nl en ook weer eenvoudig te delen via sociale media.


Bezichtigingen

Met potentiële kopers maken wij een afspraak om de woning te bezichtigen. Voor ons een ideaal moment om de mogelijke koper van uw huis nog enthousiaster te maken over de voordelen van uw huis en de omgeving. Om u als verkoper een zo goed mogelijk beeld te geven van het verloop van de bezichtigingen wordt na de bezichtiging verslag aan u uitgebracht.

de voordelen van uw huis en de omgeving

Uw makelaar van Betty Dunning onderhandeld over de prijs en aanvullende voorwaarden

De onderhandeling

Een overtuigende onderhandeling gevoerd door een professional die de markt en het huis goed kent blijkt telkens weer één van de belangrijkste aspecten bij de verkoop. Uw makelaar van Dunning onderhandeld over de prijs en aanvullende voorwaarden waarbij alle stappen van de onderhandeling in overleg met u worden gezet. Alle mondeling gemaakte afspraken met de koper worden vastgelegd in de NVM koopakte.


De overdracht

Na het tekenen van de koopakte draagt de notaris zorg voor het opmaken van de notariële akte die wordt ingeschreven in het kadaster, waarbij de eigendom overgaat naar de koper.
Voorafgaand aan de aktepassering bekijken we samen met de koper voor de laatste keer uw huis. Er kan tijdens deze inspectie uitleg aan de koper worden gegeven over de werking van de installaties en het gebruik van bijvoorbeeld keuken apparatuur, de meterstanden worden opgenomen en de nieuwe adressen worden uitgewisseld.

Alle mondeling gemaakte afspraken met de koper worden vastgelegd in de NVM koopakte

Nazorg

Ook na de overdracht kunt u geconfronteerd worden met vragen of kwesties. Bij ons kunt u dan terecht met eventuele vragen en u kunt gebruik maken van onze juridische kennis.

Deel →