Betrouwbare Partner voor Wonen

Betrokkenheid en betrouwbaarheid staat in onze dienstverlening centraal.

Of het nu gaat om het verkopen van uw huis, het aankopen van een nieuwe woning of een taxatie, Dunning Makelaardij is voor u een betrouwbare en deskundige partner voor wonen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid is een belangrijke schakel tussen opdrachtgever en makelaar en staat in onze dienstverlening centraal.

dunning vs 2 lopen 2 lowres Met het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij in staat u op basis van de laatste marktgegevens gedegen te adviseren, uw woning aan een zo groot mogelijk publiek aan te bieden en u accuraat op de hoogte te houden van het laatste woningaanbod in de gehele markt. Wij maken graag een afspraak bij u thuis, maar u bent vanzelfsprekend ook van harte welkom op ons kantoor. Buiten ons eigen actuele aanbod vindt u daar een totaal overzicht van de te koop staande huizen en informatie over verkopen en taxaties. Ons team van 3 ervaren makelaars helpt u graag op weg.

 

Arnold Dunning

Sinds 1998 ben ik werkzaam als makelaar en sinds 2003 deelnemend vennoot in Dunning Makelaardij. Mijn persoonlijke ambities liggen van jongs af aan in de makelaardij en het zelfstandig ondernemerschap, het omgaan met mensen en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers is wat mij enorm aanspreekt in het makelen.

Met raad en daad bijstaan bij aan- en verkoop ervaar ik als een afwisselende job waarbij we telkens een andere aanpak nodig hebben om te komen tot het gewenste resultaat en een tevreden opdrachtgever. Inventiviteit en enthousiasme spelen daarbij een belangrijke rol en wordt door onze kopers en verkopers goed gewaardeerd


 

Betty de Groot

Het contact met vaak zeer verschillende mensen maakt dat ik mijn werk als makelaar heel erg leuk vind en boeiend.
Heel interessant om te zien hoe creatief mensen aanpassingen en wijzigingen in het huis hebben aangebracht en zo hun eigen ‘thuis’ hebben gerealiseerd.
Zo geniet ik iedere dag van mijn werk en bedenk graag creatieve oplossingen voor obstakels die tijdens een verkoop of aankoop aan de orde komen.
Eentonig is het nooit, het is een breed vakgebied. Uiteraard zijn er ook omstandigheden bij de verkoop van een huis die voor de klant erg vervelend zijn , zoals je huis verkopen vanwege echtscheiding of gedwongen verkoop. Ook hierbij kan ik door het verkoopproces goed te begeleiden een zorg uit handen nemen.

 


9711_058

Lianne Lokhorst-Speelman

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij en sinds 2010 werkzaam bij Dunning Makelaardij. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beheren van de agenda, de dossiers en het helpen van opdrachtgevers of klanten.

Of het nu een koopakte is of een taxatie, een brochure of een mailing, voor mij is de uitdaging om dit voor iedere opdracht nauwgezet en accuraat af te handelen.

 


Ben Rozema

Sinds enige tijd ben ik werkzaam als kandidaat makelaar bij Dunning Makelaardij. Vanuit de opleiding Vastgoed & Makelaardij heb ik veel meegekregen over de wereld van het vastgoed. De combinatie van enerzijds mensenwerk en anderzijds onroerend goed spreekt mij enorm aan. Mijn motivatie en voldoening haal ik uit het volledig van A tot Z begeleiden en ontzorgen van mensen in een van de grootste beslissingen van hun leven, het kopen van een woning.
Bovendien ben ik erg gedreven in het tot in de puntjes verzorgen van de verkoop van een woning met als doel: het behalen van een optimaal verkoopresultaat.

Naast mijn werk besteed ik graag mijn vrije tijd aan het bezoeken van zowel binnenlandse al buitenlandse (wereld) steden en heb ik een passie voor historische en oude gebouwen.

 

Deel →